<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/6872957696315190534?origin\x3dhttp://nibblingsugarszxc.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about ask links




breakaway
Saturday, November 8, 2008 // 10:59 PM

Q1 : The person who tagged you was?
Ans : Mariana

Q2 : Your relationship with her ?
Ans : Classmate/Friend/Sistaaa !

Q3 : Your 5 impression of her ?
Ans : Sarcastic, Fun, Awesome, Gorgeous and sometimes hyper.

Q4 : The most memorable thing she has done for you ?
Ans : Its too much till I forgot :D

Q5 : If she becomes your lover , you would .....
Ans : Ofcourse I'll love her so so much !

Q6 : If she becomes your lover , she needs to improve on ?
Ans : Nah, she can just be herself. That's the best.

Q7 : If she becomes your enemy , you would .....
Ans : Impossible.

Q8 : If she becomes your enemy , she needs to improve on ?
Ans : Oh please. Nothing!

Q9 : If she becomes your enemy , the reason would be ?
Ans : Nahh!

Q10 : The most desired thing you want for her to be ?
Ans : The way she is. Being awesomely great in something that she wanna do for her future.

Q11 : Your overall impression of her ?
Ans : Fun to be with.

Q12 : How do you think others would think of you ?
Ans : How should I know, ask them.

Q13 : The characters you love about yourself ?
Ans : Making people laugh by fooling around with myself.

Q14 : The characters you hate about yourself ?
Ans : Stubborn and hot-tempered at times.

Q15 : The most ideal person you wanna be ?
Ans : Just me (:

Q16 : For people that care & love you , what would you wanna say to them ?
Ans : Oh I love you till the day that I die !

Q17 : Pass this quiz on to 10 people that you wish to know how they feel about you ...

1. Elle
2.Syafiq
3.Farah
4.Amirul
5.Nasyitah
6.Mardino
7.Ain
8.Kyra
9.Fahmi
10.Joey

Q18 : Who is 6 having a relationship with ?
Ans : `Mardino aka Didy. Tyty if I'm not wrong?

Q19 : Is number 9 a female or a male ?
Ans : `Fahmi. Male!

Q20 : If number 7 & 1o are together , would it be good ?
Ans : `Ain&Joey. LOL, Both have the same sex and don't know each other.

Q21 : What is number 2 studying about ?
Ans : `Syafiq. No idea but I know that he's gonna take A Maths next year.

Q22 : When was the last time you chatted with number 3 ?
Ans : `Farah. Long time no chat!

Q23 : What kind of music genre does number 8 like ?
Ans : `Kyra. not sure.

Q24 : Does number 1 have siblings ?
Ans : `Elle. Not sure, I think so.

Q25 : Would you woo number 3 ?
Ans : `Farah. Wth, no! Haha!

Q26 : How about number 7 ?
Ans : `Kyra. Hahahha! No la!

Q27 : Is number 4 single ?
Ans : `Amirul. I guess so.

Q28 : Whats the surname of number 5 ?
Ans : `Nasyitah. Suhaimi. That's her dad's name :D

Q29 : What is the hobby of number 1o ?
Ans : `Joey. I don't know.

Q30 : Does number 5 & 9 get along ?
Ans : `Nasyitah&Fahmi. They never even met?

Q31 : Where is number 2 studying at ?
Ans : `Syafiq. Loyang Secondary.

Q32 : Talking something casually about 1 ....
Ans : `Elle. She very pretty? I don't know what's the meaning of something casual!

Q33 : Have you tried developing feelings for number 8 ?
Ans : `Kyra. Hahahah! Oh yes yes, like a sister(:

Q34 : Where does number 9 live ?
Ans : `Fahmi. Tampines I think.

Q35 : What colour does number 4 like ?
Ans : `Amirul. Not sure, blue?

Q36 : Are number 1 & 5 best friends ?
Ans : `Elle&Nasyitah. Maybe and maybe not.

Q37 : Does number 1 have any pet ?
Ans : `Elle. don't think so.

Q38 : Is number 7 the sexiest person in the world ?
Ans : `Ain. hahahha can do!

Q39 : What is number 10 doing now ?
Ans : `Joey. Dinner perhaps?